Whey Protein Isolate (WPI) a végső formája a tejsavó protein, amely több mint 90% fehérjét, valamint kevés zsírt és a laktózt tartalmaz. A legnagyobb biológiai értékkel rendelkező ismert tejsavó kivonat, amely nagy mennyiségben tartalmaz egyaránt esszenciális és nem-esszenciális aminosavakat. A gyártási folyamat során a Myprotein úgynevezett Cross-Flow Micro-szűrés technológiát alkalmaz, amely egy kényes folyamat eredményeként elválasztja a fehérje molekulát a zsír molekuláktól. És az eredmény? Az Impact Whey Isolatel több, mint 90 g fehérjét tartalmaz 100 g szárazanyagban, alacsony zsír-, laktóz és a kalcium tartalmú. Az előállítási módszere segít megőrizni a biológiai aktivitását a tejsavó fehérjékben, hogy valamennyi immunerősítő összetevőjük változatlanok maradjanak. A nyomonkövethetőség kulcsfontosságú a minőség ellenőrzési folyamat során, hogy a Myprotein segítse ezt a folyamatot, közvetlenül a világ vezető fehérje gyártó cégeivel dolgozik együtt, ezzel biztosítja a maximális tudást és a bizalmat tejsavófehérje gyártási folyamat során. A fehérje tartalmaz továbbá: 47% béta-laktoglobulin, 17% alfa-laktalbumin, 1,5%-os szarvasmarha szérum albumin, 2%-os immunglobulin-G, 0,5% Lactoferrin, 27% glikomakropeptid. Javasoljuk a edzés előtt vagy után fogyasztani az ideális fehérjeegyensúly érdekében. Adagolás: naponta 2-3 alkalommal ill. szükség szerint fogyasztható. Egy adag (25 g. 1 MP. nagy adagolókanál, mely külön rendelhető) fogyasztása, 2,5 dl. vízben vagy tejben feloldva, shakerben felrázva fogyasztandó. Ajánlott edzés előtt és a nap bármely szakában fogyasztani.
Gyártó | Myprotein |
---|
Gyártó | Myprotein | |
---|---|---|
Energiatartalom | 1623 kJ | / 100g |
Energiatartalom | 388 kcal | / 100g |
Fehérje | 92 g | / 100g |
Szénhidrát | 2.5 g | / 100g |
Szénhidrát amiből cukor | 0 g | / 100g |
Zsír | 1.3 g | / 100g |
Zsír, amelyből telített zsírsavak | 0.3 g | / 100g |
Só | 0.51 g | / 100g |
Beküldve: 2021. 01. 17
Szöveg helye