Kategória:
Gyártó:
gluténmentes
cukormentes
vegán
laktózmentes
szénhidrátmentes
aszpartámmentes
tartósítószermentes
színezőanyagmentes
allergén
adalékanyag-mentes
természetes cukor
lebomló csomagolás
Rendezés összetevő tartalom alapján:
Termékek
 • Termék összetevők
 • product image

  ISOFIT - PREMIUM DESSERT ISOLATE

  • Energiatartalom 120 kcal / 33g
  • Energiatartalom 502 kJ / 33g
  • Zsír 1.5 g / 33g
  • Zsír, amelyből telített zsírsavak 1 g / 33g
  • Szénhidrát 2 g / 33g
  • Szénhidrát amiből cukor 1 g / 33g
  • Fehérje 25 g / 33g
  • Só 230 mg / 33g
  • Vas 0.4 mg / 33g
  • Kalcium 120 mg / 33g
  • EAA 12 g / 33g
  • BCAA 6 g / 33g
Image

CARB KILLA - HIGH PROTEIN SHAKE

A Carb Killa fehérje shake 24 gramm fehérjetartalmával kényelmes és ízletes módja az étekzések közötti fehérjeszükséglet pótlásának.

Termék megtekintése
Image

CARNIVOR LIQUID PROTEIN

Egy forradalmian új tisztítási, hidrolizációs és izolációs technológia segítségével a CARNIVOR a marhahús nyers erejét adja, méghozzá 350%-kal koncentráltabb és anabolikusabb formában, mint egy bélszínsteak! Miközben nem tartalmaz zsiradékot és koleszterint! ARNT - Aminosav újrafelhasználás és minimális ammóniaszint (Anabolikus Nitrogén Visszatartás Technológia): Az ANRT a legnagyobb áttörés a fehérje kiegészítés világában. Az elégséges fehérjebevitel kritikus tényező az izomnövekedésben mégis a túlzott fogyasztás paradox módon csökkentheti a teljesítményt és a fejlődés ütemét, ha a fehérjeemésztés melléktermékeit szervezetünk nem képes újrafelhasználni vagy semlegesíteni. Az ANRT egy forradalmi technológiai mely fokozza az aminosavak izomépítő folyamatokra történő felhasználását, a melléktermékek újrahasznosítását és az olyan toxikus anyagok felhalmozódását, mint az ammónia. A Carnivor ANRT rendszere GKG (Glutamin-alfa-ketoglutarát), OKG (Ornitine-alfa-ketoglutarát), AKG (alfa-ketoglutarát) and KIC (alfa-ketoizokaproát) speciális arányú mátrixa. A marhahús fogyasztás egyik előnye a természetesen magas kreatintartalom. A kreatin izomépítő, sejtvolumenizáló és teljesítményfokozó hatása ma már mindenki által ismret. A Carnivor 20-szor nagyobb kreatin koncentrációt biztosít, mint egy szelet steak! Hogy tovább fokozzuk a Carnivor anabolikus hatását elágazó szénláncú aminosavakkal (BCAA) erősítettük meg! A marhahús természetes BCAA tartalmát kiegészítő plusz elágazó szánláncú aminosavak tovább javítják a nitrogén-egyensúlyt, fokozzák a fehérjeszintézis ütemét, csökkentik az izomlebomlást, javítják a teljesítményt és kitolják a kifáradást! Adagolás: Napi 1-2 shot a fehérjeigényednek megfelelően. Közvetlenül edzés után 1 shot elfogyasztása ajánlott.

Termék megtekintése
Image

EASY BODY PROTEIN SHAKE

Többé nem kell kevergetned a fehérjét! Az EASY BODY fehérjeitala 20 gramm fehérjét tartalmaz, valamint szívószálat a könnyű fogyaszthatóság érdekében. Rendkívül ízletes és tápláló tápanyag összetételének köszönhetően, sokkal könnyebb lesz kivárni a következő étkezést!

Termék megtekintése
Image

LEAN BODY RTD

Előnyök: 40 grammnyi LeanPro fehérje adagonként Nem tartalmaz cukrot, transz zsírokat, és laktózt sem Segít a száraz izomzat elérésében A Lean Body Ready-to-Drink (RTD) több mint egy azonnal iható turmix! Több mint 40 grammnyi fehérjéjével cukor nélkül adagonként, a Lean Body RTD segít a mindig is áhított fizikumod elérésében, könnyebben, mint valaha! Amennyiben volt már részed alacsony szénhidráttartalmú diétában, tudhatod, hogy az ízek gyakorta luxusszámba mennek. A Lean Body RTD-vel erről a luxusról nem kell lemondanod: élvezd egy gazdag, krémes turmix ízét! A Lean Body RTD-vel könnyedén és élvezetesen táplálhatod testedet a szükséges fehérjemennyiséggel -akárhol, akármikor, így sohasem kell majd órákig fehérje nélkül lenned. Mint mindannyian tudjuk, a fehérje a testépítés talán legfontosabb eleme, A Lean Body RTD-vel pedig most már mindenhova magaddal is viheted!

Termék megtekintése
Image

PROTEIN PLUS SPORTS MILK

90%-ban sovány tejből készült 50 gramm fehérje egy palackban 23 gramm tejből nyert esszenciális aminosav 25 gramm szénhidrát Hozzáadott cukor nélkül Szobahőmérsékleten is tárolható

Termék megtekintése

Szöveg helye

Szöveg helye